Kampen 2019

De SKC organiseert in het voor- en najaar instuiven en kampen. De instuiven duren 6 weken en de leden kunnen in die periode komen en gaan.

Voorjaarsinstuif “Vakantiepark “Blauwe Meer”, Lommel (B) van 18 mei tot 29 juni 2019.

Wij nodigen jullie uit op Oostappen Vakantiepark “Blauwe Meer” bij het Limburgse dorpje Lommel (B). In het Belgische Lommel geniet je van de prachtige natuur. Vakantiepark “Blauwe Meer” is gelegen in de groene regio. Het meer, de bossen en het beachhouse zorgen voor genoeg plezier voor iedereen. In het midden van Vakantiepark Blauwe Meer vind je het mooie centrale meer met zandstrand. Geniet van de waterpret in en om de recreatieplas of ga er lekker op uit en bekijk de bezienswaardigheden en musea in de stad. Het archeologisch- en glaskunst museum in Lommel is zeker de moeite waard. Daarnaast mogen uitstapjes naar het witte stadje Thorn, Maastricht, de Fluweelengrot en misschien wel de Kasteelruine in Valkenburg niet ontbreken. De groteren steden in de omgeving zijn Eindhoven en Hasselt, daarna komen Maastricht, Luik en Aken wellicht in beeld. Daarnaast zijn er volop recreatie mogelijkheden in de omgeveving van de camping met volop wandel- en fiets mogelijkheden door bossen en over de heide.

Najaarsinstuif, “De Koerberg”, te Heerde van 2 september tot 5 oktober 2019.

Molecaten vakantiepark “De Koerberg” is een camping bij Heerde. Een camping met rust en fijne faciliteiten en ja er is een buitenzwembad. De camping heeft plaatsen met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Het heeft een speelse indeling met kleine velden met doorkijkjes naar de andere velden. De ligging van de Koerberg is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos en natuurgebied “De Renderklippen” zijn hier de grote trekpleisters.
Afstand snelweg (A50) een paar kilometer.
Afstand tot het dorp Heerde 1 km voor de boodschappen.

Het voorjaarskamp vindt plaats van 6 tot 13 april 2019 op camping De Schatberg te Sevenum.
Ook deze week staat in het teken sport/spel en amusement, daarnaast worden de reizen voor 2019 toegelicht en besproken en ter afsluiting op vrijdag de jaarlijkse ledenvergadering.

Het najaarskamp vindt plaats op camping Marveld van 26 oktober tot 2 november 2019.
Tijdens deze week vinden er allerlei activiteiten plaats van sport/spel/amusement en op vrijdag de reizenbeurs voor 2019.