Kampen 2020

Op grond van de ontwikkelingen van het corona-virus is de Voorjaarsinstuif geannuleerd.

De SKC organiseert in het voor- en najaar instuiven en kampen. De instuiven duren 6 weken en de leden kunnen in die periode komen en gaan.

Voorjaars instuif N-Holland Camping de Kolibrie
( van 2 juni 2020 tot 11 juli 2020, 39 nachten, ca. km )
Dit jaar hebben wij de voorjaars instuif gerealiseerd in Noord Holland en wel vlakbij de kaasstad Alkmaar . Landschapscamping de Kolibrie in Warmerhuizen is in 1997 opgericht door Jan en Marga Hink, voorheen bestonden de velden waar nu de camping is uit akkers met witte en rode kool. De naam “Kolibrie” is afgeleid van de woorden kool en libre (vrijheid tussen de koolvelden) Sinds 1997 verbouwen Jan en Marga geen kool meer, in de omgeving van de camping wordt er echter nog volop kool verbouwd, u bevindt zich op onze camping dan ook nog steeds tussen de kleurrijke koolvelden. Jan verzorgt ook een rondvaart vanaf de Broekerveiling door het land met de 1000 eilanden de kosten bedragen € 8,50 per persoon. De camping ligt op slechts 5 Km van het strand welke gemakkelijk per fiets te bereiken is. Tevens is de Alkmaarse kaasmarkt op 9 Km met de fiets te bereiken.
Prijsindicatie per equipe € 20,50.

Najaarsinstuif “Eurocamping”, Vessem
( van 29 augustus 2020 tot 3 oktober 2020, 35 nachten, ca. km )
Wij nodigen jullie uit op Eurocamping Vessem. Eurocamping Vessem is gesitueerd in een bosrijke omgiving, midden in het hart van het Noord-Brabantse Kempenlandschap. De Brabantse Kempen zijn een lust voor het oog van iedere natuurliefhebber. Men vindt er eikenbossen, veengebieden en uitgestrekte zanderige gronden. Dit unieke stukje Nederland kent veel mogelijkheden op het gebried van boswandelingen en fietstochten. Ook de visliefhebber komt op de camping zelf aan bod. Afstand tot lokale Coop in Vessem 2 km. voor de dagelijkse boodschappen.
Prijsindicatie per equipe € 18,75, solo €16,25.