Winterreizen 2019

Lissabon en Z-kust Portugal
Dit is een nieuwe overwinteringsreis waar we vervolgens campings bezoeken in Évoramonte en Lissabon elk 5 dagen. Évora heeft een centrum dat opgenomen is op de werelderfgoedlijst en Lissabon heeft veel bezienswaardigheden. Albufeira en Monte Gordo liggen in de Zuid kust en daar verblijven we 15 dagen op de campings. Monte Gordo is het eindpunt van deze reis. Totaal 45 nachten.
Prijsindicatie per equipe € 925,00, solo € 925,00.

Winterzonreis:
Deze mooie winterzonreis langs de oostkust van Spanje wordt ieder jaar weer als een fantastische reis ervaren. We gaan dit jaar na een aanloop via 4 campings (max. 400 km per dag) 6 campings bezoeken, t.w. Oropesa, Benidorm, Crevillente, Valencia, Peniscola en Barcelona. We verblijven hier steeds 1 of 2 weken. Fiets meenemen wordt aangeraden. We genieten van de Spaanse zon, het Spaanse eten en van de vele bezienswaardigheden. Ons huisdier mag helaas niet mee. Totaal 73 nachten.
Prijsindicatie per equipe € 1460,00, solo € 1460,00.

Overwinteren in de Algarve-Lang
We bieden u voor 2019 (na het succes van 2017 en 2018) weer een schitterende overwinterings-reis, waarbij we op 1 camping verblijven. Deze reis is hetzelfde als de korte reis, maar 20 NACHTEN LANGER. Dit is een rustige reis zodat we de mogelijkheid hebben om alles in de Algarve goed te kunnen verkennen. Er kan worden gewandeld en gefietst (fietsen is het beste met een goede elektrische ondersteuning). Men kan een aantal plaatsen bezoeken, en er kan voor redelijke prijzen uitstekend worden gegeten. Kom ook meegenieten van de magnifieke stranden in de Algarve. Wie de Algarve nog niet kent, heeft nu een unieke kans om met de zuidkust van Portugal kennis te maken. En lekker rustig genieten van de voorjaarszon en van de prachtige bloeiende struiken en bomen. Totaal 66 nachten.
Prijsindicatie per equipe € 1145,00.