Winterreizen 2020

Winter-Zon Spanje
( van 8 januari 2020 tot 21 maart 2020, 73 nachten, ca. 4395 km )
Ook zo’n zin om de kwakkelende winter achter je te laten en te genieten van het zonnige Spanje. De wuivende palmbomen aan de prachtige boulevards/stranden en de mediterrane sfeer te proeven op een zonnig terrasje. Wij nemen jullie mee langs de prachtige steden en typisch Spaanse dorpjes. En hoe leuk is het om al fietsend te genieten van de sinaasappelbomen en de prachtige bloesem van de amandelbomen.
Prijsindicatie per equipe € 1.495,00.

Overwinteren in de Algarve-Kort
( van 1 februari 2020 tot 18 maart 2020, 46 nachten, ca. 4740 km )
We bieden u voor 2020 weer een schitterende overwinterings reis, waarbij we op 1 camping verblijven, waar het sanitair gedateerd is, maar schoon. Het ligt geweldig qua omgeving en op loopafstand van de boulevard. Het is een reis waar we de mogelijkheid hebben om alles in de Algarve goed te kunnen verkennen. Er kan worden gewandeld en gefietst (fietsen is het beste met een goede elektrische ondersteuning). Vergeet de fietshelm niet mee te nemen. Men kan een aantal plaatsen bezoeken. Kom ook meegenieten van de magnifieke stranden in de Algarve. Wie de Algarve nog niet kent, heeft nu een unieke kans om met de zuidkust van Portugal kennis te maken. En lekker rustig te genieten, van de voorjaarszon. En van de prachtige bloeiende struiken en bomen.
Prijsindicatie per equipe € 845,00.

Overwinteren in de Algarve-Lang
( van 11 januari 2020 tot 17 maart 2020, 66 nachten, ca. 4740 km )
We bieden u voor 2020, weer een schitterende overwinterings reis, waarbij we 60 nachten op 1 camping verblijven, waar het sanitair wel gedateerd is, maar schoon. Het ligt geweldig qua omgeveing en op loopafstand van de boulevard. Dit is een rustige reis zodat we de mogelijkheid hebben om alles in de Algarve goed te kunnen verkennen. Er kan worden gewandeld en gefietst (fietsen is het beste met een goede elektrische ondersteuning). De fietshelm niet vergeten mee te nemen. Men kan een aantal plaatsen bezoeken, en er kan voor redelijke prijzen uitstekend worden gegeten. Kom ook meegenieten van de magnifieke stranden in de Algarve. Wie de Algarve nog niet kent, heeft nu een unieke kans om met de zuidkust van Portugal kennis te maken. En lekker rustig genieten, van de voorjaars zon. En van de prachtige bloeiende struiken en bomen.
Prijsindicatie per equipe € 1.095,00.

Rondreis Marokko Winter
( van 11 januari 2020 tot 18 maart 2020, 67 nachten, ca. 9000 km )
Overwinteren in Marokko. Een aangenaam klimaat. Temperaturen tussen 16 en 28 graden. Wisselende landschappen. Ontmoet andere gewoonten en culturen. De Koningssteden Meknes, Marrakech, Rabat en Fez. Overnachten in de woestijn. Reizen door de steenwoestijn, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas. Boeiende vergezichten. Hou rekening met bergetappes. De wegen zijn redelijk tot goed. Sanitaire voorzieningen zijn niet altijd volgens Europese normen. De reis is geschikt voor caravan en camper. Pinnen kan overal. Internet is prima. Navigatie apparatuur functioneert goed. LPG is niet verkrijgbaar. Mocht u al met vakantie in Spanje zijn en wilt u ook graag mee met de reis! Neem dan contact op met de reisvoorbereider. Hond mee is mogelijk. Vraag vooraf om informatie. Fietsen is meestal goed mogelijk.Taxi zeer voordelig.
Prijsindicatie per equipe € 1.150,00.

Lissabon en Z-kust Portugal
( van 25 januari 2020 tot 12 maart 2020, 47 nachten, ca. 5089 km )
Wie wil nu niet ons winters klimaat ruilen met aangename lentedagen in Portugal. Lekker overwinteren aan de zuidkust. Voordat je hier bent reis je nog rustig door Portugal en verblijf je een aantal dagen in Évoramonte op een camping met een Nederlandse eigenaar. Daarna komen nog 4 overnachtigen bij Cascais vanwaar je prima de stad Lissabon kunt bezoeken, dit kan per openbaar vervoer of misschien met een paar anderen in een taxi. Daarna volgen 3 campings waar respectievelijk 10, 15 en 10 overnachtingen gepland zijn. De zuidkust kan op deze manier goed ontdekt worden. Neem de fiets ook mee en ook de wandelschoenen komen goed van pas als je er opuit trekt. Boulevards, stranden, leuke stadjes om te bezoeken, lekker voor een terrasje of snuffelen op de markt, voor elk wat wils tijdens deze overwintering. Als je tenslotte naar huis gaat komt daar de lente je tegemoet.
Prijsindicatie per equipe € 960,00.